Hvem hva hvor

61 grader Nord

61 grader nord er en kommunal fritidsklubb for unge som bor i Lillehammer. Klubben er for elever i 5.-7. klasse og ligger i Tennishallen ved Kringsjå barneskole. Klubben har tre hovedmålsetninger: Inkludering, forebygging og aktivisering.

Klubbens åpningstider: Onsdager og fredager kl. 14.30-20.00

Tilbudet følger skoleruta, dvs. at klubben er stengt i skoleferier, helligdager og lignende. Barna kan komme når de vil i klubbens åpningstid, og bli så lenge de vil. Ungdom og vokse er også hjertelig velkommen til å stikke innom.

På klubben kan vi tilby biljard, airhockey, playstation, wii, musikk, internett, brettspill, utlån av datautstyr og vi har også en liten kiosk. I tillegg arrangerer vi ulike temakvelder, kurs og turer. 

Elevene ved skolene Kringsjå, Ekrom, Jørstadmoen og Buvollen skal på sikt begynne på Smestad ungdomsskole. Klubben håper blant annet å bidra til en enda bedre overgang fra barneskolen til ungdomsskolen.

Tilbudet er gratis!
Det koster ingenting å være på klubben eller å komme inn, og vann er alltid gratis!
Medlemskap koster kr. 50 i halvåret og det vi serverer i kiosken koster litt penger. Som medlem får man alltid gratis middag (verdi kr. 10).

Hver klubbkveld tilbyr klubben mat, smoothie, drikke og kake. 
På fredager og spesielle klubbkvelder har vi et lite kiosk utvalg (sjokolade, potetgull, brus etc.). Maten vi lager vil i hovedsak lages fra bunnen av.

Prisene i kiosken varierer fra kr. 5-15. Flott om barna tar med litt småpenger (helst ikke sedler grunnet vekselutfordring).
Klubben holder til i Tennishallen på nedsiden av Kringsjå skole. 
Adresse: Hammersengvegen 62, 2618 Lillehammer.

Sjekk ut facebooksiden vår: facebook.com/61GraderNordKlubben
Og bloggen vår: klubben61gradernord.blogg.no
Og følg oss gjerne på instagram: 61gradernordklubben

 facebook   «61 grader nord klubben» Lik oss på facebook- da får du jevnlig informasjon.