I 2000 hadde den britiske filmen Billy Elliot kinopremiere, og filmen danset sin vei inn i hjertene til både kritikere og publikum. Siden 2005 har musikalen Billy Elliot gått for fulle hus og over 8 millioner publikummer fra hele verden har sett Billy Elliot på West End i London. Musikalen har blitt en av de mest hyllede musikalene som spilles i dag.

Billy Elliot er en inspirerende historie om en om en ung gutts kamp mot alle odds for å få sin drøm oppfylt. Musikalen følger Billys reise fra bokseringen til ballettklasser, der han oppdager sin lidenskap for dans. Med Elton John sin uforglemmelige musikk er den gripende historien komplett.

Søndag 28. september viser vi musikalen direkte fra Victoria Palace i London. Dette er en jubileumsforestilling som blant annet vil inneholde et storslått finalenummer med alle 32 skuespillerne som har spilt tittelrollen opp gjennom.

Blant annet Liam Mower som spilte i det aller første stykket og som for tiden turnerer England med hovedrollen i Svanesjøen.

Billettsalget er i gang: http://www.lillehammerkino.no/?dato=28.09.2014