Elevrådet ved skolen har gjennom mange uker lært bort dansen og arrangert øvinger i friminuttene. De har også oppfordret alle til å "Si hei! Vær en venn! BlimE!"

Ida som er elevrådsleder og Hanne som er nestleder holdt en appell på vegne av elevrådet før hele elevrådet dro igang og ledet "BlimE!"- dansen.

BlimE! er en kampanje NRK lanserte høsten 2010 og som skulle øke bevisstheten rundt det å være en venn og vise omsorg. BlimE! sitt slagord er "Si hei! Vær en venn! BlimE!" Elevrådet ved Jørstadmoen skole sier de synes BlimE er viktig fordi alle bør ha en venn som de kan stole på. En god venn er en som ikke snur ryggen til deg om du gjør noe dumt. Årsaken til at de meldte skolen på BlimE! er fordi de er opptatt av at ingen skal bli mobbet på skolen eller andre steder.

Mobbing kan være vanskelig å se både for voksne og barn, så da er det viktig å si fra hvis du blir mobbet. Ser du noen som blir mobbet så si fra til den som mobber eller til en voksen. Elevrådet ønsker også få en del trenere fra forskjellige fritidsaktiviteter til å skrive under på "Manifest mot mobbing".

Følg med på NRK Super sin nettside så kommer det en film fra Jørstadmoen også!