billett

Halv pris på alle kinobilletter!

Den store kinodagen lørdag 2. november

Årets store kinofestdag nærmer seg. Lørdag 2.november er det Den store kinodagen. På den store kinodagen kan publikum se film til halv pris hele dagen.

 

Vi starter allerede klokken 00.01 natt til lørdag med 3 nattkinoer: Thor:The Dark World 3D, You´re next og Jurassic Park 3D. I løpet av døgnet kan man velge mellom usedvanlig mange titler, vi setter opp hele 23 forestillinger.

Programmet for dagen finner du på lillehammerkino.no, men her er noen av godbitene:

  • Førpremiere på den kommende storfilmen Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa
  • Møt noen av verdens råeste ski – og snowboardkjørere på kinoen. Lørdag 02. november er det igjen klart for Field Railjam på Stortorget fra klokken 09.30. I samarbeid med Field Productions viser Lillehammer kino storfilmen Supervention klokken 18.05. Flere av utøverne vil signere plakater fra klokken 17.00 på kinoen.
  • Eksklusiv visning av Jurassic Park 3D – et gjensyn med Spielberg-klassikeren i ny 3D-drakt. Vi viste 3D-versjonen en gang tidligere i høst, og det var stor suksess. Vi har fått muligheten til å vise den en gang til – natt til lørdag.
  • Metallica – through the never 3D – filmen som kombinerer en spektakulær Metallicakonsert og en spennende historie - i 3D! Eneste visning på Lillehammer kino blir på lørdag.
  • Ønskerepriser av populære barnefilmer: Monsteruniversitetet, Grusomme meg 2 og Mormor & de åtte ungene – denne gangen i en sing-a –long versjon.
  • Gratis boller (dagtid) og kaffe - konkurranser med flotte premier.

Velkommen til en festdag på kinoen!