Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Festival

Nyheter og kunngjøringer – Festival ikon

Illustrasjon

Arrangementsveileder

Lillehammer har gjennom året en rekke store og små arrangementer. Lillehammer kommune er opptatt av at arrangementer gjennomføres på best mulig måte, både for arrangører og deltagere. I denne veilederen er det satt opp en rekke punkter som skal hjelpe deg som arrangør. Det er både en huskeliste over hva som må gjøres, hvor man skal henvende seg og tips til hva man kan gjøre.
Alle punktene vil ikke være like aktuelle for alle arrangement, hver enkelt arrangør må gjøre en vurdering av hva som passer sitt arrangement.

2017-12-13
KB manipulert stor cropped

Kulturhuset Banken

Som du ser av kulturhusets program så spenner det over mange sjangre, og det satses på alle aldersgrupper.
Dette er i tråd med kulturhusets formål.

Kulturhuset brukes av regionens festivaler: UKA, UKM, Amandus, Norsk Litteraturfestival, Teaterdagene, Den norske studentfilmfestival, DølaJazz.

Teater Innlandet og Kulturhuset Banken har et fint samarbeid og regionsteateret gjester kulturhuset med flere oppsetninger årlig.

2011-04-02
Konsert_hender

Arrangementstilskudd

Tilskuddet kan gis til lag og foreninger som skal lage et kulturarrangement, sånn som konserter, forestillinger, revyer og lignende. Arrangementene må finne sted i Lillehammer kommune. Det gis kun støtte til kulturformål, idrett faller utenfor støtteordningen.

2013-01-17
aagaard justert

Ansatte kulturforvaltning

Viktige oppgaver i kulturforvaltningen er kulturutvikling, koordinering, tilrettelegging, saksbehandling innen alle kunst/kulturfelt, fordeling av tilskudd og kontakt med lag og foreninger.

2011-06-20
Collage web crop

Kultur og fritid

I kultur og fritid jobber vi med  kulturforvaltning, barne- og ungdomstilbud og  tilrettelagt fritid. 

2011-06-20
Ufo_sportsplass

UFO

UFO lager aktiviteter og opplevelser for ungdom i Lillehammer, Gausdal og Øyer. Vi samarbeider med skoler, festivaler, foreninger, ungdomsklubber og enkeltstående aktører for sammen å lage enda bedre tilbud til ungdom. Har du en idé som du ønsker å få gjennomført? Ta gjerne kontakt med UFO!

2011-06-20