Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Idrettsmidler

Tjenester – Idrettsmidler ikon

Nyheter og kunngjøringer – Idrettsmidler ikon

Illustrasjon

Arrangementsveileder

Lillehammer har gjennom året en rekke store og små arrangementer. Lillehammer kommune er opptatt av at arrangementer gjennomføres på best mulig måte, både for arrangører og deltagere. I denne veilederen er det satt opp en rekke punkter som skal hjelpe deg som arrangør. Det er både en huskeliste over hva som må gjøres, hvor man skal henvende seg og tips til hva man kan gjøre.
Alle punktene vil ikke være like aktuelle for alle arrangement, hver enkelt arrangør må gjøre en vurdering av hva som passer sitt arrangement.

2017-12-13
Basket_barn

Kompensasjon for leie

Lillehammer kommune tildeler årlig kompensasjon for utgifter til leie av kultur- og idrettsanlegg for barne- og ungdomsaktiviteter.

2016-05-02
Tilskuddsportalen[1]

Tilskuddsportalen.no

Lillehammer kommune tilbyr alle lag og foreninger hjemmehørende i Lillehammer tilgang til den nasjonale tilskuddsoversikten Tilskuddsportalen.no.

2016-04-19
Iskunst av Peders Istad

Tillskudd til arrangementer fra Regionrådet

Regionrådet ønsker å stimulere til nyskaping og utvikling av nasjonale og internasjonale arrangement som kan bidra til å øke verdiskapingen i regionen. Det overordnede målet med støtteordningen er økt verdiskaping i regionen, direkte og indirekte (profilering). For 2016 var det avsatt kr 500.000 fra Regionrådet.
 

2014-08-15