Kinoen åpner med den fantastiske animasjonsfilmen Innsiden ut, fra Disney-Pixar. En særdeles fantasifull film om hva som egentlig foregår oppe i hodene våre som de voksne kan nyte like mye som barna.

Vi feirer også 100-års jubileum for filmstjernen Ingrid Bergman med dokumentarfilmen Jeg er Ingrid som vår filmperle den første uka. Som ikke det var nok viser vi Casablanca som matinévisning lørdag kl.12 hvor du kan se Ingrid Bergman i en av hennes mest fremtredende roller

Innenfor delen av kinoen som er åpnet vil det også skje endringer i tiden som kommer slik at det vil gradvis se mer og mer ferdig ut. Vi håper publikum allerede nå vil se hvor store forbedringer det blir og at vi kan leve med et midlertidig mindre tilbud enn vi hadde i våre tre saler. Fra mars 2016 vil hele kinoen med 5 saler og totalkapasitet på 628 seter stå klare. Vi gleder oss enormt til å kunne tilby publikum det bredeste programmet noensinne, kunne gi enkeltfilmer plassen de fortjener og vise filmene over en lengre periode. I en av våre nye saler kan vi også forsterke den totale kinoopplevelsen med lydsystemet Dolby Atmos, som gir en ny dimensjon til lyd på kino.