Bølgen

Kinoåpning 28.august

Endelig åpnes dørene igjen for daglige filmvisninger på Lillehammer Kino og vi gleder oss stort til å ta i mot publikum på kinoen igjen. Vi vil understreke at kinoen ikke er ferdig, store deler av bygget er fortsatt sperret av og vi har kun én sal tilgjengelig. Vi vil fra 28.august ta i bruk sal 1 og kan foreløpig bare fylle 150 av salens 243 seter på grunn av sikkerhet i forhold til rømningsveier. Samme dag er det norgespremiere på skandinavias første katastrofefilm, Bølgen, og vi er veldig glad for å kunne bli med på premieren. En av fredagens forestillinger er allerede utsolgt!

Kinoen åpner med den fantastiske animasjonsfilmen Innsiden ut, fra Disney-Pixar. En særdeles fantasifull film om hva som egentlig foregår oppe i hodene våre som de voksne kan nyte like mye som barna.

Vi feirer også 100-års jubileum for filmstjernen Ingrid Bergman med dokumentarfilmen Jeg er Ingrid som vår filmperle den første uka. Som ikke det var nok viser vi Casablanca som matinévisning lørdag kl.12 hvor du kan se Ingrid Bergman i en av hennes mest fremtredende roller

Innenfor delen av kinoen som er åpnet vil det også skje endringer i tiden som kommer slik at det vil gradvis se mer og mer ferdig ut. Vi håper publikum allerede nå vil se hvor store forbedringer det blir og at vi kan leve med et midlertidig mindre tilbud enn vi hadde i våre tre saler. Fra mars 2016 vil hele kinoen med 5 saler og totalkapasitet på 628 seter stå klare. Vi gleder oss enormt til å kunne tilby publikum det bredeste programmet noensinne, kunne gi enkeltfilmer plassen de fortjener og vise filmene over en lengre periode. I en av våre nye saler kan vi også forsterke den totale kinoopplevelsen med lydsystemet Dolby Atmos, som gir en ny dimensjon til lyd på kino.