Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline17. januar kl. 12:47

Sidene er under utvikling:

Hvis du ikke finner det du leter etter, gi oss beskjed ved å fylle ut tilbakemeldingsskjemaet. Les mer clear

Lag og foreninger

Nyheter og kunngjøringer – Lag og foreninger ikon

Illustrasjon

Arrangementsveileder

Lillehammer har gjennom året en rekke store og små arrangementer. Lillehammer kommune er opptatt av at arrangementer gjennomføres på best mulig måte, både for arrangører og deltagere. I denne veilederen er det satt opp en rekke punkter som skal hjelpe deg som arrangør. Det er både en huskeliste over hva som må gjøres, hvor man skal henvende seg og tips til hva man kan gjøre.
Alle punktene vil ikke være like aktuelle for alle arrangement, hver enkelt arrangør må gjøre en vurdering av hva som passer sitt arrangement.

2017-12-13
Basket_barn

Kompensasjon for leie

Lillehammer kommune tildeler årlig kompensasjon for utgifter til leie av kultur- og idrettsanlegg for barne- og ungdomsaktiviteter.

2016-05-02
dans_barn

Aktivitetstilskudd

Tilskuddet kan gis til lag og foreninger som driver virksomhet for barn og unge i alderen opp til 20 år, og som har minst 10 medlemmer i denne aldersgruppen. Tilskuddene skal være en inspirasjon for lag og foreninger til å skape aktivitet, utvikle virksomheten og sette i gang nye tiltak, spesielt styrke tilbudet for barn og unge.

2013-01-17
Hammartun skolekorps

Foreningsregister

I Lillehammer er det mer enn 300 lag og foreninger og svært mange av disse er registrert i Lillehammer kommunes oversikt.

Vi ber alle lag og foreninger om å oppdatere kontaktopplysningene sine jevnlig til kultursekretær Tove Simensen, tlf 61050788. 

Gå til foreningsregister.

2011-06-15
Collage web crop

Kultur og fritid

I kultur og fritid jobber vi med  kulturforvaltning, barne- og ungdomstilbud og  tilrettelagt fritid. 

2011-06-20