Full klaff med Maihaugssalen
Kinosjef Mari Nørstagård Tomren er veldig glad for å kunne tilby film til publikum i perioden kinoen må holde stengt. - Da det ble kjent at vi måtte holde stengt i minimum fem måneder begynte vi å undersøke hvilke andre lokaler som var egnet for filmfremvisning, og Maihaugen sto øverst på listen, understreker kinosjefen. - Det er de mest optimale lokalene. Vi ble møtt med stor imøtekommenhet og entusiasme, som vi naturligvis setter stor pris på, sier Tomren. -Det vil ikke være et permanent kinotilbud, men vi planlegger å arrangere en kinohelg i måneden når Maihaugsalen har ledig kapasitet, sier hun.

Fifty Shades of Grey og Big Hero 6
Programmet vil sentreres rundt de store publikumsfilmene. Første visningshelg blir allerede 13.-15. februar hvo rkinoen setter opp Fifty Shades of Grey og Big Hero 6. Det vil kun bli noen få visninger av hver film, så her gjelder det å være snar. Billettsalget vil være oppe fra midten av januar. Hvor mange kinohelger det blir vil avhenge av publikumsoppslutningen. -Vi håper og tror at publikum vil omfavne tilbudet og at de synes det er spennende med visninger i andre lokaler, sier kinosjefen.

"Fifty Shades of Grey" er den etterlengtede filmatiseringen av den bestselgende boken som har tatt verden med storm. Siden lanseringen har "Fifty Shades"-trilogien blitt oversatt til 51 språk og solgt over 100 millioner eksemplarer. Det gjør den til en av de raskest selgende bokseriene noensinne. Kinoene i resten av landet har allerede startet forhåndssalget, og melder om høyt forhåndssalg 2 måneder før premieren. Det lover godt.

Big Hero 6 er Disneys neste storfilm. En actionpakket eventyrlig komedie om det spesielle båndet som utvikles mellom Baymax, en stor, oppblåsbar robot, og geniet Hiro Hamada. Byen San Fransokyo rammes av en ødeleggende hendelse, og Hiro befinner seg plutselig midt i kampens hete. Han allierer seg derfor med Baymax og vennene sine; adrenalinjunkien Go Go Tomago, pertentlige Wasabi, kjemiesset Honey Lemon og nerden Fred. Fast bestemt på å løse mysteriet i byen, forvandler Hiro vennene til en gjeng høyteknologiske superhelter som han kaller BIG HERO 6.

Bilder finner du her:
http://www.filmweb.no/bildeserier/article1177120.ece

http://www.filmweb.no/bildeserier/article1137248.ece