MENT, som holder til på Fåberg, går dermed videre til den nasjonale finalen i Oslo i midten av november, hvor Innlands-vinnerne vil møte de beste gründerkvinnene fra hele landet.

sine egne hjemmesider presenterer MENT og søstrene Ingvild og Sidsel seg slik:

"Vi er to søstre som har jobbet i ulike deler av interiørbransjen i mange år. Høsten 2012 slo vi oss sammen og startet merkevaren MENT. Under MENT utvikler og produserer vi egne, særnorske interiørprodukter, samtidig som vi tar vare på bruktskatter som dukker opp på vår vei.

Vi holder til på Fåberg, ti minutter nord for Lillehammer, i det som en gang var verdens eldste skifabrikk. Her utvikler og lager vi unike produkter som vi enten produserer selv, eller setter ut for produksjon. På Fåberg konsentrerer vi produksjonen mest på gjennomfarget porselen. Vi har som ambisjon å skape arbeidsplasser for oss selv og andre og å lage produkter med mening. Vi har stor tro på at ved å selv være bevisste på de valgene vi tar som forbrukere og produsenter, kan vi være med på å påvirke folks forståelse av kvalitet, håndverk og materialkunnskap."

I mangel av fungerende direktør for Innovasjon Norge Oppland ble prisen delt ut av Hedmark-direktør Kristin Malonæs, Hun uttaler på Innovasjon Norge sine nettsider: "Ingvild og Sidsel er nytenkende og innovative. Det at produksjonen foregår på Fåberg er veldig spennende, og det viser at det går an å etablere og drive denne typen virksomhet i Norge. MENT har helt tydelig truffet markedet med sine produkter som både er moderne og har et innovativt design."

Gratulerer med den gjeve prisen.