Ordfører i Lillehammer kommune, Espen Granberg Johnsen og distriktssjef i Kreftforeningen, Berit Jevnaker, står for den formelle åpningen kl. 18.00. Møtet varer til klokka 20.00 og det serveres kaffe og kake. Kreftkoordinator Marie Fonstad vil også være tilstede.

Fast møteplass
Møteplassen vil i flere torsdager framover holde til i Villa Utsikten i Storgata 9 i Lillehammer. I løpet av våren vil møteplassen være åpen torsdager i ulike uker: 22. mai, 5. juni og 19. juni. Til høsten vil møteplassen starte opp igjen i august/september. Tilbudet er gratis.
 
Dette er en uformell møteplass i Kreftforeningens regi for alle som er berørt av kreft. Enten de har eller har hatt hatt kreft selv, er pårørende eller etterlatte. Her får de som ønsker det en mulighet til å kunne møte likesinnede i en hyggelig og avslappet atmosfære. Enkelte kvelder blir temakvelder, og det er også ønskelig at pasientforeningene i området vil være tilstede innimellom. Kreftforeningen tar gerne imot innspill fra deltakerne om temaer de ønsker skal settes på agendaen. Kreftforeningen ønsker på denne måten å kunne gi et bredere tilbud til flere som har behov for direkte kontakt.  

Møteplassen vil arrangeres ved hjelp av frivillige, som ser fram til å være vertskap. Kreftforeningens frivillige er medmennesker som har tid for andre og engasjement for kreftsaken.