Barnehagen

Øversveen barnehage

              VELKOMMEN TIL OSS

 

 

Barnehagen ligger sør i byen og ble bygget i 2004. Det fysiske miljøet fremstår som lyst og innbydende til lek og kreativitet.
Dagen starter med felles frokost på allrommet vårt. Til formiddagsmat serveres det to varme måltider i uka, ellers serveres grovt brød med variert pålegg.

Uteområdet til barnehagen er stort og variert. Det gir gode og utfordrende lekemuligheter.
Vi har en fast turdag i uka og turene går til lavvoen vår, Maihaugen og ellers i nærmiljøet. Lavvoen ligger ved lysløypa, og er et mye brukt turmål sommer som vinter.
Vi leier også ut lavvoen vår, ta kontakt med oss i barnehagen om du ønsker å leie.

                            lavvoen_300x225.jpg 

Barnehagen bruker It`s learning som er en læringsplattform for barnehager og skoler i Lillehammer kommune. Det betyr at vi legger ut alle planer, referater fra møter, månedsbrev og annen informasjon ut på It`s learning. Når dere får plass i barnehage blir det utdelt brukernavn og passord.

Her i Øversveen har vi en stor felles garderobe og den gir oss rom for felles aktiviteter. Den brukes til variert lek, felles samlingsstunder og Mini-Røris. Garderoben gir oss mulighet til å bli kjent og samarbeide på tvers av avdelingene.

Øversveen barnehage er miljøsertifisert. Barnehagen er åpen hele året (ikke sommerstengt), men holder stengt 5 planleggingsdager, samt jul- og nyttårsaften.

                            Kollasjer5_300x480.jpg