planB

PlanB

Ungdomskulturhuset Plan B er et samlingspunkt for ungdom i Lillehammer, enten de har lyst til å være sammen på et fristed eller drive med aktiviteter av forskjellige slag. Huset har mye å tilby til ungdom i aldersgruppen 13-20, og de ansatte er alltid åpne for at ungdommene selv skal få bruke huset slik de ønsker - og vi tar mer enn gjerne imot spennende forslag og ideèr. 

Vi samarbeider også med andre instanser, og kan utenom ordinær åpningstid også for eksempel tilby gratis ferietilbud i vinter-,sommer- og høstferiene. I tillegg er vi også en arena for eksponering av unge talenter og kjører flere ganger i året arrangementer hvor ungdommene selv medvirker. 
 
På huset har vi lokaler som blant annet inneholder: 

  • Medieverksted med alt nødvendig utstyr for å lage film eller ta bilder
  • Lydinnspillingsstudio med mulighet for å spille inn musikk 
  • Bandrom som fungerer som øvingsrom med full backline 
  • Sal med speilvegg - "storsalen" som har mulighet for alt fra disco til konserter, dans, teater, filmvisning osv. Salen har plass til ca 100 sitteplasser eller 200 ståplasser. 
  • Gamingrom med Playstation 4 og spill 
  • Kafèen med sitteplasser, musikk, TV og data- og printertilgang 

 
De ordinære åpningstidene for Plan B er: 
Mandager 14.00-20.30 
Torsdager 14.00-20.30
Fredager 18.00-22.00  
 

Utleie

Plan B har også egnede lokaler til utleie i forbindelse med små og større alkoholfrie arrangementer. Leietaker må være myndig. Leiepris fastpris fra kr 1.000 per dagsleie, som inkluderer tilgang på huset, utstyr i alle rom, teknisk utstyr som lyd og lys, samt gjennomgang på huset med ansatt. Ta kontakt for leie av lokale i dag.

Trenger du og dine venner egnet øvingslokale for f.eks musikk, film eller dans, ta kontakt, så kan Plan B bistå med lokale til faste øvinger!


Kontakt: 
Daglig leder Thea Nicoline Dessen - 48 19 90 46 e-post
 
Besøk oss på facebook!