Rådmann Christian Fotland

Rådmannen slutter

Christian Fotland flytter tilbake til Bergen og slutter derfor i jobben som rådmann i Lillehammer kommune 1. september. Fotland har i dag takket ja til ny jobb som direktør for høgskolen i Bergen. Fotland sier han har hatt en veldig fin tid som rådmann i Lillehammer i 3,5 år. Den totale familiesituasjonen gjør likevel at familien velger å flytte tilbake til hjembyen Bergen, og jobbtilbudet fra Høgskolen i Bergen gjorde sitt til at avgjørelsen ble tatt.

Vil savne Lillehammer
Likevel blir det tungt for rådmannen å forlate Lillehammer til høsten: -Byen har unike kvaliteter, og det har vært utrolig spennende å få lov til å være en del av utviklingen i byen i disse årene, sier Fotland.

Roser samarbeidet
Han vil spesielt framheve samarbeidet med ordfører Espen Granberg Johnsen og politikerne i kommunestyret. - Vi har rett og slett en veldig god ordfører, slår rådmann Christian Fotland fast. -Samt engasjerte politikere som vil det beste for byen. Han presiserer at de kommuneansatte også fortjener en særlig honnør. - Hver eneste dag jobber disse taktfast for at du som innbygger skal ha det så bra som mulig. Den framtidige rådmannen i Lillehammer kan glede seg, sier Fotland.