Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 26. januar kl. 09:22

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 2414 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. Siste smittetilfelle er registrert  25. januar 2022.

Les mer clear
error_outline 25. januar kl. 14:21

Koronatest og selvregistrering

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via denne nettsiden hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline 25. januar kl. 16:33

Koronavaksinering

Vaksinering er gratis og skjer etter Folkehelseinstituttets retningslinjer.

Les mer clear

Aktuelt

Avløserkurs for ungdom

Avløserkurs for ungdom

Har du lyst til å lære om fjøsarbeid? Det inviteres herved til avløserkurs for ungdom i regionen 19.-20.mars. Kurssted er hos Sør-Tretten samdrift, Sør-Trettenvegen 108, Tretten. 

Klimakalkulator

Prosjekt Bruk av Klimakalkulatoren i mjølkeproduksjonen

Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen har i samarbeid med NLR arrangert et prosjekt der tre gardbrukere med mjølkeproduksjon har testet ut klimakalkulatoren. Prosjektet ble oppsummert i et møte 10.11. Der ble Klimakalkulatoren presentert og gardbrukerne fortalte om sine erfaringer. Presentasjonen fra møtet finnes her

Møte om klimakalkulator i mjølkeproduksjon

Møte om bruk av klimakalkulatoren i mjølkeproduksjon 10.11.

Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen har i samarbeid med Norsk Landbruksrådgivning Innlandet hatt et prosjekt der tre mjølkeprodusenter har testet ut bruk av klimakalkulatoren. I den forbindelse arrangeres det et åpent møte i Gausdal rådhus der resultater og erfaringer fra prosjektet blir lagt fram. Fra 2021 kan man søke om tilskudd til klimarådgivning i regionalt miljøprogram (RMP) der man har fått en helhetlig gjennomgang av utslipp og opptak av klimagasser på gården og en tiltaksplan fra en godkjent rådgiver. Klimakalkulatoren er dermed et nyttig verktøy i den sammenheng.

Skogmøte Nermo 19.oktober

Møte om Skogen som en del av klimaløsningen

Siste møte i møteserien Bonden i det grønne skifte omhandler skogen som en del av klimaløsningen. Møtet avholdes på Nermo hotell tirsdag 19.oktober. Det serveres varm mat fra kl 18.30 og møtet starter kl 19.15.