Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline16. mars kl. 22:10

Smittestatus:

Det er registrert totalt 39 smittede personer i Lillehammer pr. 5. juni kl. 12.00. To personer er døde. Tallene oppdateres hver dag. 

Les mer clear
error_outline05. juni kl. 16:28

Vann i vente

Det er ventet mye regn på Lillehammer fra fredag kveld 5. juni til søndag morgen, 7. juni. 

Les mer clear
Foto: Even Røhnebæk

Elgmerking i Gausdal Vestfjell

I vinter har 8 elger i Vestfjellet blitt utstyrt med GPS-sendere som ledd i det nye elgmerkeprosjektet 'Elgen i Oppland'.
Skogplante

Skogkulturarbeid i koronatider

Vi er inne i en ekstraordinær tid hvor det er satt i gang omfattende tiltak for å begrense spredning av koronasmitte. Dette påvirker oss på mange områder, og de fleste bransjer er berørt. Skogbruket er intet unntak.
Lam på beite

Prosjekt 'Radiobjøller på lam i Øyer-fjellet'

For å bedre dokumentasjonen av årsaker til tap av lam på utmarksbeite kjøres et toårig prosjekt i Øyer-fjellet. Her merkes lam i utvalgte besetninger med radiobjøller. Rapport fra første prosjektår 2019 kan leses her.

Nye skogbruksplaner

Nå kan skogeiere i Gausdal og Øyer bestille ny skogbruksplan

Alle skogeiere i Gausdal og Øyer med produktiv skog med mer enn 50 daa, har nå fått tilsendt bestillingsinformasjon om nye skogbruksplaner. Bestillingsfristen er 13.februar og det kan bestilles både digitalt og ved ferdig frankert vedlagt konvolutt. Det er skogeierlagene i de to kommunene som har hatt ønske om at skogeierne nå skal få tilbud om nye planer.
Kjempespringfrø

Infomøte om bekjempelse av kjempespringfrø

Landbrukskontoret i Lillehammer-regionen arrangerer to infomøter og inviterer alle grunneiere og private hageeiere som har kjempespringfrø på sin eiendom eller i nærområdet.