Fire personer står på scenen og mottar pris.

Arbeidsmiljøprisen 2021 går til…

På kommunestyremøtet torsdag 9. desember ble Lillehammer kommunes arbeidsmiljøpris for 2021 utdelt. Se hvem som fikk den!

Tone Eriksen mottok pris fra ordfører Ingunn Trosholmen.
Tone Eriksen mottok prisen fra ordfører Ingunn Trosholmen.

Vi gratulerer Nav Lillehammer og Gausdal som vinnere av Arbeidsmiljøprisen 2021! I juryens begrunnelse sier de blant annet:

«Prisvinneren for 2021 har jobbet systematisk og godt over tid gjennom ansattdrevet arbeid, med ledelsen som tilrettelegger. Enheten arbeider aktivt for å involvere ansatte på en grundig og systematisk måte, hvor medarbeiderdrevne aktiviteter har sterkt fokus.»

Nav Lillehammer og Gausdal selv sier at «Kontoret har ikke arbeidsmiljø som eget tema, men en holdning og en bevissthet til at arbeidsmiljø skapes gjennom helhet i tenkning og utøvelse gjennom blant annet læring og utvikling, samt den enkeltes rolle og forståelse av kontorets oppdrag.»

Leder for Nav Lillehammer og Gausdal, Jan Tore Stø, tok imot prisen sammen med kollegaene Tone Eriksen, Magne Eriksen og Rita Dreyer Eriksen.

Godt jobbet!

Om prisen

Arbeidsmiljøprisen i Lillehammer kommune deles ut for å løfte fram og anerkjenne en arbeidsplass som har lykkes i å utvikle et arbeidsmiljø som fremmer god oppgaveløsning. Der struktur og metode i arbeidet har overføringsverdi til andre.

Juryen for prisen er kommunedirektør, HR- og organisasjonssjef, hovedtillitsvalgte for Utdanningsforbundet og NITO, hovedverneombudet og HMS-ansvarlig.

Prisen skal:

  • stimulere og oppmuntre til arbeidsglede, mestring og engasjement
  • bidra til godt og systematisk arbeid med nærvær
  • vise god evne til å beholde og rekruttere medarbeidere
  • bygge på et godt og systematisk samarbeid med arbeidstakerorganisasjonene og verneombud