F.v.: Tor Erik Nilsen, Georges Noel Bolingo, Morten Nyhagen, Tom Olav Engevold og Torger Korpberget.

Arbeidsmiljøprisen 2022 går til…

På kommunestyremøtet torsdag 8. desember ble Lillehammer kommunes arbeidsmiljøpris for 2022 utdelt. Se hvem som fikk den!

Vi gratulerer vaktmestertjenesten i eiendom drift som vinnere av Arbeidsmiljøprisen 2022! I juryens begrunnelse sier de blant annet:

«Enheten har vært igjennom store endringer innen organisering og nedtak siden 2014. De har jobbet systematisk med strategisk bemanningsplanlegging og med ulike organisatoriske tiltak - noe de har lykkes med. Medarbeiderne gir tilbakemelding om at de opplever større grad av involvering, høyere motivasjon og mestringsfølelse. Det avholdes regelmessige partsmøter gjennom året og det jobbes spesielt med ledelse, endringsvilje og tillit. Gjennom dette arbeidet opplever de at de gir bedre tjenester ut og at de har fått et bedre omdømme.»

Avdelingsleder Tor Erik Nilsen mottok prisen sammen med Georges Noel Bolingo, Morten Nyhagen, Tom Olav Engevold og Torger Korpberget.

Godt jobbet, gratulerer!

Om prisen

Arbeidsmiljøprisen i Lillehammer kommune deles ut for å løfte fram og anerkjenne en arbeidsplass som har lykkes i å utvikle et arbeidsmiljø som fremmer god oppgaveløsning. Der struktur og metode i arbeidet har overføringsverdi til andre.

Juryen for arbeidsmiljøprisen har bestått av kommunedirektør, HR- og organisasjonssjef, hovedtillitsvalgte for Norsk sykepleierforbund og Delta, hovedverneombudet og HR-rådgiver.

Prisen skal:

  • stimulere og oppmuntre til arbeidsglede, mestring og engasjement
  • bidra til godt og systematisk arbeid med nærvær
  • vise god evne til å beholde og rekruttere medarbeidere
  • bygge på et godt og systematisk samarbeid med arbeidstakerorganisasjonene og verneombud