BUA Lillehammer er én av mange BUAordninger som finnes over hele Norge. Følg BUA Lillehammer på Facebook og Instagram for nyheter om utstyr og aktiviteter!

Hvem, hvordan og hvor lenge?

  • Barn og unge er våre aller viktigste låntakere, og mesteparten av utstyret er kjøpt inn med barn, ungdom og familier i tankene. Allikevel er alle hjertelig velkomne til å låne!
  • Utstyret kan lånes for inntil en uke av gangen. Vi kan gjøre unntak, men bare om vi føler oss sikre på at det ikke går på bekostning av barn og unges tilgang til utstyret. Spør når du låner. 
  • Du kan låne til deg selv og familien din. Her kan vi også gjøre unntak, for å gjøre det lettest mulig for alle barn og unge å få god tilgang på utstyret vårt. Spør oss når du låner.
  • Det er alltid gratis å låne.
  • Utstyret skal leveres tilbake i like god stand som da du lånte det - rent, tørt og helt. Slik hjelper vi hverandre med å sørge for at BUA Lillehammer er et godt tilbud for alle.
  • Vi bruker BUA Norge sitt administrasjonssystem. Det betyr at alle låntakere må registreres med egen e-postadresse og norsk telefonnummer i lånerregisteret på bua.no. Barn med egen e-postadresse og telefonnummer kan registreres som "medlåntaker" på sine foresatte, og må da ha med enten den foresatte eller et signert fullmaktskjema fra foresatt den første gangen de kommer for å låne. Senere kan barnet komme for å låne alene (uten foresatt).

Hvor?
I nye, store lokaler i Kirkegata 70, på andre siden av gaten fra kinoen. BUA Lillehammer flyttet fra Jernbanegata til Kirkegata høsten 2022.

Åpningstider:
Oppdatert oversikt over BUAs åpningstider finnes her