Vi har allerede en etablert kafe og vil etter hvert også etablere vaskeri og bilvask for kommunale biler. Her skal man kunne få økt mestring og kompetanse. 

På Dugandes er alle medarbeidere og kollegaer – vi har gått bort ifra betegnelsen «brukere». Dette da vi ønsker å være en framoverlent og moderne arbeidsplass hvor det er attraktivt å jobbe.

Medarbeiderne våre har arbeidsoppgaver som for eks. vedproduksjon, tennbrikettproduksjon, male- og formingsarbeid, hente- og bringeoppdrag mm. Vi dypper lys, lager såpe og har nå begynt å veve filleryer. 

Utsalg:

Store vedbestillinger selges fra vår vedavdeling på nordsiden av bygget, i tillegg til et mindre vedutsalg utenfor kafeen. 

I kafeen selger vi produkter laget av medarbeidere – blant annet dugandes gode tennbriketter, betongboller, fuglehus, insektshotell, fjøler, såpe og lys. 

Smoothieproduksjon:
Dugandes har en smoothieproduksjon som er et samarbeid med Kiwi og Scandic Victoria. Flere av våre medarbeidere henter frukt og grønt fra Kiwi Nordre Ål. Dette er frukt og grønnsaker som ikke lenger er salgbart, men som egner seg perfekt i smoothie. 

Kafe:
Kafeen er åpen mandag-fredag kl. 09.00-14.00.
Her tilbyr vi blant annet dugandes god kaffe, boller, et dugandes godt utvalg av kaker, grove rundstykker, suppe, pai, karbonadesmørbrød mm. I tillegg har vi selvfølgelig vår egenproduserte smoothie – som også serveres på frokosten til Scandic Victoria. 


Dugandes er tilrettelagt for rullestolbrukere.