Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline16. mars kl. 22:10

Smittestatus:

Det er registrert totalt 39 smittede personer i Lillehammer pr. 2. juni kl. 20.15. To personer er døde. Tallene oppdateres hver kveld. 

Les mer clear
error_outline29. mai kl. 12:13

Flomoppdatering

Det ventes økende vannføring. Beregninger viser ca. 80 % sannsynlighet for at vannstanden i Mjøsa vil overstige begynnende skadenivå.

Les mer clear
Bilde av en klatrende ungdom - eksempel på fritidstilbud i Lillehammer

Fritidsaktiviteter i området

Ønsker du å starte med en fritidsaktivitet, men vet ikke helt hva du skal begynne på? Eller hvilke tilbud for barn og ungdom som finnes i Lillehammer? Her finner du tips og informasjon om mange ulike aktiviteter. 

I tillegg kan du finne på mye gøy på egenhånd og sammen med venner, med utstyr lånt hos BUA Lillehammer eller på mange gode aktivitetsområder i Lillehammer.

Skjermbilde av aktivitetskart, BUA-kart

Aktivitetsområder i Lillehammer

I Lillehammer er det mange gode aktivitetsområder. I kartet nedenfor ser du noen tips til steder du kan bruke uten noe spesielt utstyr, eller der du kan bruke utstyr du kan låne hos BUA Lillehammer. I kartet kan du sortere etter vinter- eller sommerferieaktivitet, og symbolene viser type aktivitetsområde.

Si gjerne fra til Ane Solstuen i Kultur og fritid om du vet om flere fine aktivitetsområder som er gratis å bruke.
 

Jente som hopper på trampoline - trampolinen er utenfor bildet.

Aktiviteter i skoleferiene

Noen organisasjoner arrangerer ferietilbud også i høstferie, jul/nyttår, vinterferie eller påskeferie. Vi kjenner til noen - meld gjerne fra til fritidsrådgiver Ane Solstuen om du kjenner til flere slike tilbud.

 

Logo med teksten "Ungfritid.no - Fritidaktiviteter for barn og unge"

Ungfritid.no

Har organisasjonen din fritidsaktiviteter for deltakere mellom 6 og 18 år? I høst åpner en ny, digital oppslagstavle der alle organisasjoner kan vise fram aktivitetene sine på ett sted. Da blir det lettere for barn, ungdom og familier å finne fram til en aktivitet som frister dem! Ta gjerne en kikk på ungfritid.no allerede nå.

Kjeder seg

Aktiviteter å gjøre hjemme

Nå som mange barnefamilier tilbringer mye av tiden sin inne, ønsker vi å gi noen forslag til aktiviteter. Etterhvert som tiden går, kan man gå tom for kreative ideer. 

Vi vet det er mange kreative foreldre og barn der ute, som kanskje kan gi inspirasjon til andre. Har du forslag til en aktivitet, og kanskje et bilde, kan du sende det til anna.bjork.roislien@lillehammer.kommune.no. På Facebook er det også en gruppe man kan følge, som heter "Barnas Lillehammer". Her deles alt av aktiviteter for barn i Lillehammer og omegn, og her kan man også få ideer til aktiviteter. Gruppen finner du her