Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Bilde av en klatrende ungdom - eksempel på fritidstilbud i Lillehammer

Fritidsaktiviteter i området

Ønsker du å starte med en fritidsaktivitet, men vet ikke helt hva du skal begynne på? Eller hvilke tilbud for barn og ungdom som finnes i Lillehammer? Her finner du tips og informasjon om mange ulike aktiviteter. 

I tillegg kan du finne på mye gøy på egenhånd og sammen med venner, med utstyr lånt hos BUA Lillehammer eller på mange gode aktivitetsområder i Lillehammer.

Skjermbilde av aktivitetskart, BUA-kart

Aktivitetsområder i Lillehammer

I Lillehammer er det mange gode aktivitetsområder. I kartet nedenfor ser du noen tips til steder du kan bruke uten noe spesielt utstyr, eller der du kan bruke utstyr du kan låne hos BUA Lillehammer. I kartet kan du sortere etter vinter- eller sommerferieaktivitet, og symbolene viser type aktivitetsområde.

Si gjerne fra til Ane Solstuen i Kultur og fritid om du vet om flere fine aktivitetsområder som er gratis å bruke.
 

Jente som hopper på trampoline - trampolinen er utenfor bildet.

Aktiviteter i skoleferiene

Noen organisasjoner arrangerer ferietilbud også i høstferie, jul/nyttår, vinterferie eller påskeferie. Vi kjenner til noen - meld gjerne fra til fritidsrådgiver Ane Solstuen om du kjenner til flere slike tilbud.

 

Logo for Åpen uke-arrangementet

Åpen uke 2019

I 2018 og 2019 har vi hatt kampanjen Åpen uke for å gjøre flere nybegynnervennlige aktivitetstilbud mer synlig. Åpen uke 2019 er overstått, men ta gjerne en kikk på Åpen uke-kartet vårt allikevel.