Innebandy

Tid: Hver onsdag kl 16:00 - 17:00 
Sted: Møt i Kristins hall kl. 16.00 eller kl. 15.45 hos Rustjenesten i Lars Skrefsrudsgate 1 om du ønsker skyss.

Kontakt Rustjenesten ved spørsmål tlf: 902 515 14 

Spinning- og saltrening

Det blir først en halv time med sykling/spinning, og deretter en halv time i sal med styrketrening. Katrine er instruktør. Registrer fornavnet ditt på liste i resepsjonen.
Du kan gjerne ta med deg ledsager/støttekontakt 
Ta med: Egne trenings sko for innebruk, vannflaske og eget håndkle.
Tid: Hver mandag klokken 13:00 - 14:00 Pris: Gratis
Kontaktperson: Spenst v/Katrine Falkenberg tlf 61 26 86 30

Turgruppe

"Ut på tur"- gruppa tilbyr gåturer for alle hver torsdag kl 11:15 Her kan du bli med på turer i nærområdet, hver torsdag formiddag. Turene varer 2-3 timer med en god pause underveis. Ofte med bål, mat og kaffe. Vi tilpasser turene til flest mulig, og i noen tilfeller kan vi dele opp gruppen i to grupper dersom noen ønsker å gå lengre eller raskere, og andre ønsker å gå kortere/saktere.

Oppmøte nord for Badedammen, nederst i VIP vegen kl. 11.15 hver torsdag. Tilbake ca. kl. 15.00. Gode tursko, sitteunderlag, varm eller kald drikke, litt niste. Klær etter vær.

Treningslokaler

Treningslokaler 

Alle som ønsker å ha et sted å gå til for enten å trene på egenhånd eller drive aktivitet sammen med andre har tilgang til Rehabiliteringssenterets treningslokaler. Lokalene inneholder treningsapparater og vekter.

Treningslokalene har åpent: mandag og onsdag klokken 11:00 -12:00 Fredag klokken 11:30-12:30

Ta med drikkeflaske, joggesko og humør! 

Gruppetrening

Gruppetrening på Villa Utsikten

Ønsker du å komme i gang med trening og trene sammen med andre? Onsdager 11.00 - 12.00 er det gruppetrening med instruktør i regi av Villa Utsikten i treningslokalene til Lillehammer Rehabiliteringssenter.

Treningen består av varierte øvelser, og hver time blir tilpasset så alle kan delta. Arrangementet er åpent for alle og kostnadsfritt.