Om klubben

Klubbens åpningstider: Onsdager 14.30-19.00 og fredager kl. 14.00-20.00.

Tilbudet følger skoleruta, dvs. at klubben normalt sett er stengt i skoleferier, helligdager og lignende. I noen skoleferier har vi en ekstraaktivitet. Barna kan komme når de vil i klubbens åpningstid, og bli så lenge de vil. Ungdom og vokse er også hjertelig velkommen til å stikke innom.

På klubben kan vi tilby biljard, airhockey, playstation, musikk, internett, brettspill, utlån av datautstyr og vi har også en liten kiosk. I tillegg arrangerer vi ulike temakvelder, kurs og turer. 

Klubben er åpen for alle kommunens 5.-7. klassinger, og kan bidra til en enda bedre overgang fra barneskolen til ungdomsskolen. På klubben skal barna ha et godt, trygt sted å være, voksne å snakke med, mulighet til å bli kjent med nye venner og få prøve mange ulike aktiviteter.

 

Tilbudet er gratis!
Det koster ingenting å være på klubben eller å komme inn, og alle aktivitetene våre er gratis.

Det er mulig å kjøpe mat, smoothie, kake i kiosken, og man kan kjøpe medlemsskap for kr. 50 i halvåret. Medlemsskapet gir et gratis måltid hver klubbkveld.  På fredager og spesielle klubbkvelder har vi et lite kioskutvalg (sjokolade, potetgull, brus etc.). Prisene i kiosken varierer fra kr. 5-10. Flott om barna tar med litt småpenger (helst ikke sedler grunnet vekselutfordring). Det er også mulig å kjøpe "gavekort" til kiosken vår gjennom Vipps.

Sjekk ut facebooksiden vår, bloggen vår eller finn oss på Instagram under navnet "61gradernordklubben". Du kan også følge Snapchat-kontoen Barn i Lillehammer for oppdateringer om klubben og andre tilbud for barn i Lillehammer.

Åpningstider

Onsdager 14.30-19.00 og fredager kl. 14.00-20.00.