Gullsmed J.Frisenberg var blant ti søkere da Lillehammer kommune tidligere i år lyste ut tilskudd til nettbutikk som supplement til fysisk butikk. Utgangspunktet for utlysningen var erkjennelsen av at netthandel er noe som ikke blir borte. I stedet for kun å se netthandelen som en trussel, kan det også snus til en mulighet for butikkene. Synlighet på nett, kommunikasjon med kunder og for noen også ny omsetning over nettet, blir for mange viktigere og viktigere som supplement til den fysiske butikken. J.Frisenberg AS var blant de to som mottok et tilskudd på 25 000 kroner.

I følge egne undersøkelser åpner Frisenberg Norges største nettbutikk i sin bransje, med over 7 000 varer tilgjengelig på nettet. Det var en tydelig stolt 5.generasjons gullsmedmester Fredrik Frisenberg som åpnet nettbutikken sammen med ordføreren. Sammen med webutvikler Tarjei Myklebust i Myklebust Designs, har Fredrik Frisenberg hatt mange lange dager den siste tiden for å få klar butikken.

J.Frisenberg er blant de første sentrumsbutikkene som har på plass sin egen nettbutikk. Ett unntak er konkurrenten over gata, gullsmed Eilif Engen. Det er ingen grunn til å tro at det blir den siste. Lillehammer sentrum drift jobber aktivt med å tilrettelegge for at medlemmene kan komme i gang med nettbutikk, og ser også på mulige fellesløsninger for hele sentrum.

Ønsker du å besøke nettbutikken til J.Frisenberg, gå inn på www.frisenberg.no.