Årets juleprogram er variert og vi kan by på hele fem premierer i romjulen.

Vi har store forventninger knyttet til Hodejegerne-regissør Morten Tyldums USA-debut The Imitation Game. Filmen er allerede nominert til 5 Golden Globes, blant annet for beste film og det er mye Oscar-buzz rundt filmen. Julens feel-good film er desidert britiske Pride, en herlig og rørende  komedie om to fullstendige ulike kulturer som krasjer i hverandre og som forsøker så godt de kan å samarbeide mot et felles mål. Vi viser også Mamma, et sterkt og  vibrerende portrett av en kjempende mor og hennes ADHD-diagnostiserte sønn. Filmen vant juryens pris i Cannes og fikk strålende ovasjoner fra en samlet intrenasjonal presse. For de minste kan vi by på en ny film i Tingeling-serien og Madagaskarpingvinene, de morsomme pingvinene fra Madagaskarfilmene har endelig fått sin egen film.

Av eldre filmer viser vi også Exodus: Gods and Kings, Ridley Scotts (Gladiator) nye storfilm med Christian Bale i rollen som selveste Moses og Hobbiten: Femhærerslaget. Femhærerslaget er den avsluttende delen i Hobitten-trilogien. Hobbiten-filmene pleier å være godt besøkt langt ut i januar. Siden vi stenger dørene allerede 31. desember, har vi satt den opp med 2 visninger hele romjulen, slik at alle skal kunne ha fått mulighet til å se den.

Som kjent utvider vi kinoen med to nye saler i ypperste kvalitet og komfort. Utbyggingen går gjennom hele 2015, og kinoen må dessverre holde stengt fra 31. desember. Vi åpner opp igjen for drift i eksisterende saler sommeren 2015. På forhånd takker vi for deres forståelse og tålmodighet med oss i byggeperioden. Vi gleder oss til å gi publikum et enda bedre kinotiulbud. Den nye 5-sals kinoen vil stå klar februar 2016.