Avengers: Age of Ultron er oppfølgeren til kjempesuksessen The Avengers fra 2012. Møt superheltene Iron Man, Hulk, Captain America, Thor og mange fler - i samme film. Denne gang må de stoppe den onde Ultron og hans grusomme planer.

The Theory of Everything er den fascinerende of rørende filmen om livet til en av vår tids største genier, Stephen Hawking - den fremragende kvantefysikeren som ble lenket til rullestolen etter å ha blitt rammet av en motonevronsykdom. Eddie Redmayne vant en velfortjent Oscar for sin fremragende rolle som Stephen Hawking. Filmen ble nominert til ytterligere fire Oscar, bl.a. for beste film. Dette er en av perlene vi føler publikum har gått glipp av i vinter pga stengt kino, derfor ønsker vi å plukke opp denne nå og vise publikum hva de har gått glipp av.

1.mai har vi førpremiere på det som blir ansett som en av tidenes beste animasjonsfilmer, Chihiro og heksene - for første gang på kino med norsk tale. Filmen vant Oscar for beste animasjonsfilm i 2003 og gikk samme år på norske kinoer, den gang bare med japansk tale. Med norsk tale blir det lettere for hel familien og bli med inn i legandariske Studio Ghibli og regissør Hayao Miyazakis fantastiske verden. Filmen har ordinær norgespremiere 8.mai.