Det nærmer seg ett av årets høydepunkt, rullatorfestivalen, som denne gangen går av stabelen torsdag den 11. juni på Lillehammer Helsehus.

Dette er blitt en stor festival som handler om å skape glede og samhørighet mellom alle bo og servicesentrene, samt helsehuset, og i tillegg invitere de som bor i kretsene rundt.

Dagen starter kl.11.30 med velkomst og tale ute. Vi satser på fint vær!

Årets tema er cowboy og indianere. I fjor var det “dans på lokalet” som var temaet, med innslag fra forskjellige lag og foreninger. Ute lager vi markedsstemning mellom kl.11.30 og 13.00. Det vil foregå forskjellige aktiviteter som skyting med pil og bue, lykkehjul, tombola med damer i tidsriktige riktig kostymer, hest og kjerre, telt, svampkasting, leik og morro, servering av diverse forfriskninger osv.

Kl.13.00 er det middag og kl.14.00-ca.kl. 15.00 er det festforestilling inne i kultursalen på Lillehammer Helsehus.

Samarbeidspartnere er: Den kulturelle spaserstokken, Lillehammer Helsehus ved team akitv omsorg, alle bo og servicesentre ved miljøarbeidere og miljøkoordinatorer, frivillige, pårørende, Mesna videregående skole helsefag, barnehager, diverse lag og foreninger, og ellers ansatte på helsehuset, spesielt kjøkken og vaktmester.

Velkommen til en minnerik dag!