Hun forsto at Eivind trengte litt andre rammer og la til rette for at han fikk gode opplevelser på skolen, ble trygg i situasjoner og hadde faglig utbytte av å være der. Hun endret på undervisningsopplegget slik at han kunne yte sitt aller beste, og ga ham både frihet og ansvar. 

Framover
Nå er Eivind 17 år og går på videregående. Har gode venner og trives på skolen. På fritida er han fotballdommer og livet er godt. Men han har ikke glemt læreren sin som så ham og forsto. Den 10. september i år dukket det derfor opp en ukjent skikkelse på et fullstappet lærerværelse på Hammartun skole. En postmann med en pakke. Han var på leiting etter en viss Nina Kim Stoum som måpende bare måtte ta imot "Norges fineste pakke". 

Takk
Tidlig i sommer sendte Eivind inn sin nominasjon til Postens kampanje; "Norges fineste pakke" og i august fikk han en telefon fra Posten med beskjed om at han var trukket ut som en av ti vinnere i kampanjen. Hele 17.000 bidrag hadde Posten mottatt, men elevens historie om egen motgang og den gode læreren rørte juryen. 

Eivind valgte selv gaven til Nina; et fotoapparat. Som et avbrekk i undervisningen tok nemlig han og Nina en del bilder i skoletida og Eivind visste at Nina lenge hadde ønsket seg et mer moderne kamera.  

Her kan du se Posten sin film om Eivinds historie og gaveoverrekkelsen.