Fritidsklubb
Onsdagsklubben på Lillehammer er en ukentlig fritidsklubb for ungdom og voksne med spesielle behov. Klubben leier nå lokaler og har et godt samarbeid med Tyrilisenteret midt i sentrum av Lillehammer.
- Den skal ivareta brukernes behov for sosial kontakt og –aktiviteter. Målet er med andre ord å gi brukergruppen en meningsfull fritid og et sted de kan være seg selv, sier Berntzen.

Betyr mye
- Jeg tror vi hadde vært litt ensomme uten Onsdagsklubben. Den betyr mye for veldig mange. Vi har det veldig gøy. Skravla går, sier Linda Kvarberg (29) fra Næroset. Hun har vært med i flere år, og har fått mange venner gjennom klubben. Linda savner klubben nå
r den er stengt i julen og om sommeren.
- Jeg skulle gjerne vært på Onsdagsklubben flere dager i uka, sier hun.

Mange aktiviteter
På Onsdagsklubben kan medlemmene for eksempel
høre på musikk, spille spill, drive med håndarbeid, danse, kjøpe kaffe, kake, mat og div. kioskvarer eller sitte å snakke sammen. Hvert år arrangeres juleball og sommeravslutning i tillegg til nissefest og karneval, og flere andre aktiviteter som for eksempel svømming, koret Sing Song Singers og fysak turmasj er etablert ut i fra Onsdagsklubben.
- Vi har nå 110 brukere fra både Øyer, Gausdal, Gjøvik, Ringsaker og Lillehammer. 80 av dem er faste medlemmer. Vi stenger ingen ute og er åpne for alle, sier Berntzen.

Kontaktpersoner
Leder Onsdagsklubben Kristin W. Berntzen, tlf. 916 32 213.
Kommunikasjonsrådgiver Ragnhild Abrante, tlf. 959 81 387.