Enwa PMI AS

Prosesskontrakt med Enwa PMI AS

3. juli 2019
Tirsdag 18. juni signerte Lillehammer kommune v/tjenesteområdet Vann og avløp kontrakt med Enwa PMI AS på Prosesskontrakten til Lillehammer vannverk Hovemoen.

Bevilgning til prosjektet ble gitt i Kommunestyret 23. mai, etter vurderinger og prosjektering siden 2013. Byggentreprenøren er i gang med rigg og utgraving av byggegrop, og Enwa skal begynne med sine arbeider i månedsskiftet juli/august. Dette var den siste kontraktsinngåelsen for det nye anlegget som skal settes i drift i mars 2021 og som vil fjerne mangan. Dette vil føre til mindre misfarget vann hos abonnentene.

 

 

Evensen&Evensen
Kontraktsskriving Evensen&Evensen

Byggkontrakt med Evensen & Evensen

12. juni 2019
Onsdag 5. juni signerte Lillehammer kommune v/tjenesteområdet Vann og avløp kontrakt med Evensen & Evensen på byggkontrakt til Lillehammer vannverk. Bevilgning til prosjektet ble gitt i Kommunestyret 23. mai, og med en begrenset dispensasjon fra Mattilsynet om å bruke tiden godt. Alle tillatelser er på plass, rigg settes opp i juni etterfulgt av utgraving av byggegrop. Det nye vannverket skal settes i drift i mars 2021 og vil fjerne mangan som vil føre til mindre misfarget vann hos abonnentene.

 

Konkurranser på to entrepriser for bygging av nytt vannverk

5. mars 2019
Lillehammer kommune lyste i februar ut konkurranser på de to entreprisene for bygging av nytt vannverk. Utlyste kontrakter er Byggteknisk entrepise med elektro-, vvs-, og grunnarbeider og Prosessteknisk entreprise med automasjon. Det er mål om ha kontraktene opp til kommunestyret i mai/ juni, slik at arbeidene kan starte til sommeren. Det er Sweco Norge AS som har prosjektert vannverket i 2018. Gjerdalen Entreprenør AS har i samarbeid med Bygg Øst AS utført arbeidene med nødvendige vannledninger, kummer og adkomstveg til nytt vannverk i 2018. Vannverket skal etter planen stå ferdig i 2021.
Kontaktinfo: Prosjektleder Lars Philip Olaussen på epost: lars.philip.olaussen@lillehammer.kommune.no