Medarbeiderundersøkelsen 2023

Nå i høst gjennomføres medarbeiderundersøkelsen, og ditt svar er viktig!

For at din leder og Lillehammer kommune skal få et så korrekt bilde som mulig om hvordan du har det på arbeidsplassen, er det viktig at flest mulig svarer. Det er også viktig at du svarer det du mener. Kun på den måten er det mulig å få jobbet med det som er viktig for å få til et godt arbeidsmiljø på din arbeidsplass.

Bidra til et enda bedre arbeidsmiljø!

Undersøkelsen ser på forhold som medarbeidere og ledere kan påvirke, og resultatet av undersøkelsen vil gi grunnlag for utvikling av arbeidsmiljøet. Etter at medarbeiderundersøkelsen er gjennomført skal du som ansatt involveres både i analysen av resultatene, i oppfølging og beslutning av tiltak.

Ditt svar er helt anonymt

Undersøkelsen er anonym, svarene kan ikke spores, og hverken din leder eller noen andre har mulighet til å se hva du har svart. Det er heller ingen spørsmål som går på alder, kjønn, utdanning, stillingsprosent el. 

Det er KS som håndterer alle data. Rapporten for din arbeidsplass viser kun svarene samlet for hver faktor (ikke enkeltspørsmål) og det kreves svar fra minst 5 ansatte før en avdeling kan få rapport på svarene.

Kort tid!

Det tar ca. 10 minutter og spørsmålene er utformet som påstander. De skal svares på i en skala fra 1 til 5 fra «svært uenig» til «svært enig». 

Premie

Alle avdelinger (rapport-enheter) som innen fristen 15. oktober kl. 23.59 har en svarprosent på 85 % eller høyere deltar i trekning av kinobilletter på Lillehammer kino til avdelingen.

Billettene skal brukes til en felles tur på kino. Det vil bli kunngjort på intranettet hvem som ligger an til å delta i trekningen underveis i perioden. Lykke til! 

Vi hjelper deg gjerne

Hvis du trenger datastøtte, lesehjelp eller føler det er tryggest å ha veiledning ved registreringen, ta kontakt med din leder eller HR-enheten.

Har du ikke fått passordlapp eller passordlenke på epost? Ta kontakt med din leder.