Her finner du oversikt over mange ulike kurs og tilrettelagte kultur- og fritidstilbud. Noen kurs er gratis, noen koster en egenandel. Informasjon om antall plasser, pris, sted og tid finnes under overskriftene for de ulike tilbudene. Ønsker du å se informasjonen i en brosjyre, kan du laste den ned her. Påmelding til lavterskelkurs i korsang, gitarkurs, malekurs og til Del en kulturopplevelse til Anne Brit Lee på telefon 611 05 155 eller anne.brit.lee@lillehammer.kommune.no.

Velkommen til gode opplevelser!

Program for høsten 2021

I denne brosjyren finner du informasjon om tilrettelagte kultur og fritidstilbud og andre lavterskel tilbud i kommunen, samt kurs høsten 2021. Når det gjelder kurs og treningstilbud, vil dette avhenge av smittesituasjonen i samfunnet og hvilke evt. restriksjoner som gjelder på det gitte tids-punkt. Ta kontakt med undertegnede, dersom du er usikker rundt dette.

Vi tilbyr bl.a. gratis trening på Spenst hver mandag fra kl. 13.00—14.00. Her er kan du trene en halv time spinning og en halv time med styrketrening. Hver torsdag formiddag kan du også være med turgruppa på lette turer i nærområdet. Dette til-budet er også gratis. Her blir det lagt opp til flotte turer i skog og fjell med innlagt bålkos og kaffe. Anbefales på det varmeste! Kulturnettverket arrangerer også turer (enten gratis eller til en lav deltagerpris) flere ganger i halv-året. Sjekk kulturnettverk.no og deres facebook side.

Eller tilbyr både Havang Brukerstyrt senter, Jobben, Frisklivssentralen og Lillehammer Frivillig-sentral mange fine aktiviteter du kan delta på. Sjekk facebook sidene eller hjemmesidene deres.

Høsten 2021, tilbys bl.a. følgende kurs:

  • Lavterskelkurs i korsang (koret har fått navnet Entré) fortsetter med instruktørene Tone Løvik og Øivind Pedersen, for deg som har lyst å synge, men som kanskje ikke tror du kan? Vi har arrangert dette kurset i flere semestre nå, og det er et veldig populært tilbud.
  • ”Del en Kulturopplevelse” for deg som er interessert i kunst og kultur. Man møtes én gang i måneden og får omvisning på en kulturinstitusjon i Lillehammer og omegn eller deltar på festival, konsert, kino o.l. Fast gruppeleder er med hver gang.

Det fullstendige programmet finner du her.