Ny Printkø: LOG SikkerPrint

I uke 42 og 43 leveres MFP-maskinene som ble bestilt før sommeren! Tilsammen leveres det ca 60 nye MFP maskiner disse ukene.

Nå er det tid for levering av MFP-maskiner som ble bestilt før sommeren! I uke 42 og uke 43 leveres det til sammen ca 60 MFP maskinert til LØG. Kontaktpersoner som enhetene har oppgitt blir kontaktet pr. e-post på forhånd med leveringsdag og forventet leveringstidspunkt. Barnehager i GK og LK får maskiner i uke 42.  Mange bofellesskap og helsehus (LØG) får MFP-maskiner i uke 43.

  • Omlegging Lillehammer Helsehus: Torsdag 28.10.2021
  • Omlegging Rådhuset Lillehammer: Fredag 29.10.2021

Alle må restarte pc for å få tilgang til ny printkø: LOG SikkerPrint 

NB! I forbindelse med omlegging på de ulike lokasjonene vil brukerne i en kort periode måtte forholde seg til gammel og ny kø. Man kan også oppleve at utskrift er utligjengelig en periode i forbindelse med omleggingen /overgangen.  

Har dere kollegaer som jobber på flere lokasjoner og benytter print, må disse meldes inn spesielt til Ikomm for tilgang til ny printkø. I løpet av et uke 44  og 45 vil Ikomm og Canon legge alle brukere over til køen LOG SikkerPrint. Denne køen vil da være eneste køen brukerne skal forholde seg til. 

Eventuelle avvik eller utfordringer utfordringer med utskrifter meldes til Ikomm: servicedesk@ikomm.no

Vedlagt Quickguide for installasjonsdagen, og veggplakat med brukerveiledning.