Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter sykkelbyen

Babboe

Låne el-kassesykkel

Ser du etter en ny transportmåte?
Prøv ut om dette kan være en alternativ transportmetode. Vi har både en to-hjuls og en tre-hjuls kassesykkel til utlån. Test ut hvilke egenskaper som betyr mest for deg og dine behov.

Snorklipping FCV_edited

Splitter ny sykkelveg åpnet

Strekningen Langs Frederik Colletts veg forbi Engesvea til Gamle Åsmarkvegen er ca. 500m og er en del av «Skogenruta». Ruta er skiltet videre mot sentrum via Roavegen/Breisethvegen.
Lillehammer bysykkel

Lillehammer Bysykkel

Kommer snart... Nå kan du leie el-sykkel via en app.  Les mer om tilbudet på Lillehammer Bysykkel

Lån en elsykkel

Lån en el-sykkel!

Ordningen med utlån av el-sykler ble startet opp i 2018. Tilbudet er nå forlenget og vil vare frem til og med sommeren 2020.

Sykkel-p_forplassen-Lillehammer skysstasjon

Flere sykkelparkeringer i byen

På Skysstasjonen er parkeringen som som måtte vike på grunn av sykkelhotellet nå re-etablert på plassen foran stasjonen.
I Wieses gate / Meierigården har det også blitt flere plasser.
GS_FCV1

Skogenruta

Forlengelsen av sykkelvegen i Fredrik Collets veg fra Jean Heibergs veg til Gamle Åsmarkvegen påbegynnes sommeren 2019. Strekningen er på ca. 500 m og vil inngå som del av "Skogenruta" fra Sentrum via Breisethvegen/Roavegen.
Infoskjerm Lilletorget

Infoskjerm

Infokiosk på Lilletorget med enkel sykkelrelatert informasjon via touchskjerm.
Lillehammer kommune
LILLEHAMMER KOMMUNE