Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 14. april kl. 12:01

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 369 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 11. april -21.

Les mer clear
error_outline 14. april kl. 09:05

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline 14. april kl. 16:58

Koronavaksinering

Lillehammer kommune startet med koronavaksinering for risikogrupper utenfor institusjon den 21. januar -2021 (Uke 3) etter prioritert rekkefølge.

Les mer clear
Høyttalerikon. Få artikkelen opplest.   Lytt til teksten

Vi er en naturbarnehage!

I naturen finner vi variasjon og mangfold. Det stimulerer til kreativitet og fantasi. Lek er et barns måte å bearbeide inntrykk, opplevelser og erfaringer på. Lek i naturen gir barna mange, og andre muligheter enn lek innenfor en opparbeidet lekeplass hvor alt blir kjent etter hvert. I naturen stimuleres alle sansene og gir mange motoriske utfordringer. Barna opplever glede ved å ferdes i naturen og får grunnleggende innsikt i natur, miljøvern og samspillet i naturen. Vi er opptatt av at barna skal bli glad i naturen, lære å ivareta den og se mulighetene den har å tilby. Vi har også et yrende dyreliv og får førstehåndserfaringer om både dyr og vekster, og om dets avhengighet av hverandre. Naturen er også en perfekt arena for kommunikasjon, undring og filosofering. Forskjellen mellom å klatre på en våt glatt stein og en tørr… Sansemessig inntrykk av vakker natur og spennende oppdagelser når et dyr fyker forbi… Bedre kulisser for å spille ut drama, enten i regi av voksne eller gjennom sin lek, finner du ikke. Naturen har utfordringer som passer alle.

Publisert 29.11.2017 av Lena Øvre | Oppdatert 11.09.2020
Barn på ski

Ski

Skjema