Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline23. januar kl. 10:58

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 339 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 19. januar -21.

Les mer clear
error_outline20. januar kl. 11:15

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline22. januar kl. 14:07

Koronavaksinering

Lillehammer kommune startet med koronavaksinering for risikogrupper utenfor institusjon torsdag 21. januar -2021 (Uke 3) etter prioritert rekkefølge.

Les mer clear

Pluss-tjenesten


Pluss-tjenesten barn og unge er organisert under tjenesteområde Tilrettelagte tjenester, og gir tjenester til barn og unge som av ulike grunner befinner seg i sårbare eller utfordrende situasjoner. Noen ganger gis tjenesten som veiledning og oppfølgning av foresatte.

Vårt fokus er alltid at de unge skal få økt grad av selvstendighet, og tjenestene som gis er av den grunn individuelt tilrettelagt og med ulike målsettinger.

Tjenestene gis på ulike arenaer til avtalt tid. Pluss-tjenesten gir ambulante tjenester og botjenester på bakgrunn av vedtak gjort av Tildelingsenheten i Lillehammer kommune.

Lurer du på mer om Pluss-tjenesten barn og unge, kontakt leder Tom Erik Kleven.

Har du spørsmål knyttet til koronasituasjon og hvordan dette innvirker på våre brukere, ta kontakt med avdelingsleder. Du finner også informasjon på kommunens hjemmeside:

https://www.lillehammer.kommune.no/

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Gudbrandsdalsvegen 251
2614 Lillehammer

Leder: Tom Erik Kleven
Tlf: 91753571

Skjema