Intranett appen

Testbrukere til Intranett-app

I forbindelse med vår nye intranett app "Innsida", vil utvalgte ansatte motta en e-post med informasjon om nedlasting av appen mandag 22.juni. Her får du muligheten til å være med å teste ut en ny app som er ment å gi deg bedre tilgang til kommuens intranett. I etterkant vil to frivillige spørreundersøkelser bli sendt ut for evaluering og tilbakemeldinger fra deg som ansatt. 

Appen skal gi oss en ny mulighet til å holde oss oppdaterte. Den vil kunne lastes ned på den ansattes mobil, og enkelt gi tilgang til interne nyheter samt en viderekobling til kommunens intranett. Det er også mulig å be om push-varsler når det gjelder siste intern-nytt.

Det er opp til den enkelte ansatte om appen skal lastes ned eller ikke, og spørreundersøkelsene er frivillige å gjennomføre. Vi setter stor pris på din hjelp og gjennomførelse av spørreundersøkelsene da vi hele tiden ønsker å gjøre forbedringer ut i fra hva nettopp du som ansatt opplever.

Har du spørsmål angående appen, ta kontakt med kommunikasjonssjef Kjersti Morset på e-post: kjersti.morset@lillehammer.kommune.no