Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Innlogging

Trafikk farlig

Vei
2023-11-02 07:45 (#87060)
Ny henvendelse Ny

Adresse: Blomsterbakken 1

Kart (61.1014462, 10.5134764)

Jeg bor i kløverenga og har unge i hestehoven barnehage, jeg kan melde fra om at det er for mye høy fart 60+ på denne veien og det er EN STOR DEL av innbyggerene oppi her som ikke skjønner at blomsterbakken ikke er forkjørsrett men det er høyre regelen som gjelder. Dette skulle vært skiltet nede av avkjøringen fra messenlivegen og når man svinger inn på blomsterbakken.

Folk kommer for det første i for høy fart, stopper ikke for biler som legger seg ut, kaster seg på tuta og skaper trafikkfarlige situasjoner.

Jeg leverte ungen min i hestehoven barnehage i dag til fots, en annen foreldre kjørte ut og da kom det en bil på blomsterbakken der det nå er snø og glatt. Denne bilen stod på tuta klokken 0700 om morgen for denne personen mente han hadde forkjørsrett.

Det skaper mange farlige situasjoner langs hele blomsterbakken da folk kaster seg ut med høyre regelen og folk som tror de har forkjørsrett hisser seg opp og rett og slett blir forbanna og trafikk farlige. Dette skjer daglig. Skilting må på plass, hvis ikke det er mulig så burde kommunen kunne klare å sende ut skriv til alle oppi her og opplyse om vanlige kjøreregler. Selv om enkelte skulle tatt førerkortet på nytt.