Temasamlinger

Dette er en teoretisk samling for våre frisklivsdeltakere. Det blir gjennomgått ulike tema knyttet til våre levevaner. Temasamlingene er noe som blir gjennomført ca en gang per måned i etterkant av aktivitetsgruppe.

temasamlinger vinter-høst 2019

 

 

Kursbeskrivelser

Bra mat-kurs

Dette er et inspirasjonskurs hvor det er fokus på å øke motivasjon til å oppnå et varig sunnere kosthold. Du får blant annet praktiske råd i forhold til kosthold i hverdagen, utveksler erfaringer med andre deltakere og lærer å lese varedeklarasjon. Kurset går over fem treff der tema er bra mat i teori og praksis.

Bra mat logo

Snus- og røykeslutt

Vi har tilbud om individuell oppfølging av snus- og røykeslutt. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Se også informasjon om tilbudene slutta.no

Slutta logo

Lærings- og mestringskurs

Målet med et lærings- og mestringskurs er at deltakerne tilegner seg kunnskap, ferdigheter og bevisstgjøring av egne ressurser for å kunne ta beslutninger om egen helse. Dette fører til bedre mestring av hverdagen.

 

Hverdagsglede

Hverdagsglede handler om "hva som skaper gode hverdagsopplevelser". Kureset tar for seg fem viktige grep for økt hverdagsglede. Kureset går over 6 kursdager, og hver økt varer to timer. Kurset passer for deg over 18 år som ønsker å ta grep i hverdagen.Les mer.

5 grep.png

 

Sov Godt 

Er du trøtt på dagtid og sliter med søvnen? Har du vanskelig for å sovne, våkner mye på natta, eller våkner veldig tidlig uten å få sove? Da kan dette være et kurs for deg. Du vil få kjennskap til mindfulness som et hjelpemiddel for å sortere tanker og takle stress. 

Sov Godt

Friskliv senior

Friskliv Senior er trening for deg som er over pensjonistalder og ønsker å bli sterkere og opprettholde eller bedre balansen. Forskningen sier at kroppen responderer på trening selv når vi blir gamle. Og kanskje er det akkurat da det er viktigst å trene?

Treningen vil foregå på Jorekstad torsdager fra 9. januar fra kl.12.00- 13.30. Det vil være fokus på styrke og balanse. Etter trening samles vi til en kaffekopp og sosialt samvær.

Pris: 300 kroner for 6 måneders trening. 

For å være med må du kunne gå uten hjelpemidler. Ønsker du å prøve, ta kontakt med Frisklivssentralen tlf: 954 76 164/902 69 136.