Velkommen til digital kontorstrekk!

Som din arbeidsgiver ønsker Lillehammer kommune å tilby deg og alle ansatte en kort og lavterskel digital kontorstrekk via PC og verktøyet Teams. Gode øvelser for hele kroppen, med hovedfokus på rygg, skuldre og nakke.

Hjemmekontor og digitale møter har blitt en del av arbeidshverdagen og mange av oss beveger oss mindre enn før, men nå får du anledning til å gjøre noe med det!
15 minutter med lette trimøvelser hver mandag, onsdag og fredag hver uke framover til fast tidspunkt: 11.00-11.15.  

Hva skal jeg gjøre for å bli med? 
Du vil motta en en invitasjon/ innkalling til kontorstrekken på e-post i Outlook. På oppsatt tidspunkt de aktuelle dagene kan du klikke deg inn på den blå lenken til Teams som ligger nederst i innkallingen. 
Slå av mikrofon og kamera i Teams og bli med!

Tidspunkt passer ikke
Da kan du delta i en allerede gjennomført økt som det er gjort opptak av. Trykk HER for å gå til lagrede opptak. Passord er "lillehammer" (med liten forbokstav).
God strekk!

 

Vi håper alle som kan benytter anledningen å være med på disse digitale samlingene fremover. Vi er klar over at ikke alle har mulighet til å delta på livestreamen, likevel er det fint om du deltar når du kan. 
Tips! Ta med deg en bruker på kontorstrekk😊 

 

Kommunens bedriftshelsetjeneste Frisk Helse / AktiMed har ansvar for selve treningen i kontorstrekken.
Trykk her, så kan du se hva digital kontorstrekk er. 


Spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes til digital.kontorstrekk@lillehammer.kommune.no. Det er tjenesteområdeleder Anja Myhre ved Lillehammer rehabiliteringssenter som administrerer tilbudet og svarer på e-post-henvendelsene.