MARIE KLÅPBAKKEN
Banken utescene.
 

Marie Klåpbakken bergtar publikum med briljerende felespill, en god dose scenesjarm og sin jordnære stemme. Mange har kanskje lagt merke til «hun på fele» som sesong etter sesong har spilt på TV2 suksessen «Hver gang vi møtes», det er Marie. I tillegg til å ha stått bak de fleste av landets største artister har hun sunget seg til finalen på melodi Grand Prix med egen sang, vært gjest på beat for beat og solist på militær tattoo. Hun har også gitt ut populære duetter med Vinni og Gaute Ormåsen og Admiral P.

Marie har alltid vært fascinert av folkemusikken og dens evne til å fange lytteren for så å ta de med på en reise inn i det gamle og urnorske hvor både klang, suggerende rytmer og stemning gir noe helt eget. Hun kombinerer dette med vokal på dialekt og tekster som de fleste kjenner seg igjen i.

Bandet består av Marie på fele, hardingfele, oktavfele og vokal, trommeslager Alf Magne Hillestad som også har produsert mange av hennes tidligere utgivelser, gitarist Christopher Stokke og Marte Eberson på keys.

Billetter finner du her.