Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline17. januar kl. 12:47

Sidene er under utvikling:

Hvis du ikke finner det du leter etter, gi oss beskjed ved å fylle ut tilbakemeldingsskjemaet. Les mer clear
Elghund

Veterinærvakt, smådyr og hest

Gausdal og Lillehammer kommuner har for tiden ikke avtale med dyrehelsepersonell om bistand til smådyr og hest utenom ordinær arbeidstid. Kommunene arbeider med å få på plass en permanent ordning med veterinærvakt for alle dyreslag. 

Illustrasjon

Borgerlig vigsel

Kommunene overtar:

Fra 1. januar 2018 overtar landets kommuner gjennomføring av borgerlig vigsel. Tidligere har dette vært en oppgave for Tingretten. Brudeparets forberedelser for å få gjennomført giftermålet er de samme som før.

Trehus

Eiendomsskatt

De fleste klagesakene i forbindelse med eiendomsskattetakst for boliger er ferdigbehandlet. Når det gjelder blokkleiligheter, borettslag og boligsameier har omtrent halvparten av klagerne som har fått medhold mottatt ny faktura med korrigert beløp, mens resten vil motta i januar eller februar. Penger til gode overføres til klagers konto automatisk og brev om vedtak sendes ut fortløpende.

Eiere av landbruks- og næringseiendommer får behandlet sin klage i januar/februar 2018. 

Dersom en endring i eiendomsskattetakst for en type bolig får betydning for lignende eiendommer blir disse også korrigert og dette gjøres selv om du ikke har klaget. Eiere som har klaget vil få tilbakemelding først. 

 

 

Illustrasjon

E6