Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline08. desember kl. 15:03

Sidene er under utvikling

Lillehammer kommune lanserte nye nettsider mandag 4/12. Det jobbes med å fylle sidene med innhold. Hvis du ikke finner det du leter etter, gi oss beskjed ved å fylle ut tilbakemeldingsskjemaet. Les mer clear
Oljefri_logo

Utfasing av oljefyring

Informasjonsmøte:

Regjeringen vedtok juni 2017 at fyring med fossil olje blir forbudt fra 1. januar 2020. Lillehammer kommune ønsker å tilrettelegge for trygg og enkel utfasing av fossil oljefyring, og ønsker deg velkommen til åpent informasjonsmøte torsdag 14. september kl.18.30 – 20.30 på biblioteket.
Bålbrenning[1]

Revisjon av lokal forskrift om brenning

Høringsfrist: 16. oktober 2017

Forskrift om "åpen brenning og brenning av avfall i småovner" legges ut på høring. Dette vil være et viktig tiltak for å sikre et tydelig og oppdatert regelverk som bidrar til å begrense forurensing fra slik aktivitet.
Oljetank

Nedgravde oljetanker i Lillehammer

Har du en nedgravd oljetank på eiendommen din? Her finner du informasjon om gjeldende regelverk, samt hva som er meldepliktig, søknadspliktig og varslingspliktig.  

Åpen brenning

I Lillehammer kommune gjelder forskrift om åpen brenning og brenning av avfall i småovner. Forskriften setter forbud mot bl. a. bråtebrenning, annen brenning av avfall og halmbrenning med visse unntak.

Akutt forurensing

Akutt forurensning

Akutt forurensning skal meldes til Brannvesenet og kommunen.