Klubbens åpningstider: Onsdager og fredager kl. 14.30-20.00

Tilbudet følger skoleruta, dvs. at klubben normalt sett er stengt i skoleferier, helligdager og lignende. Barna kan komme når de vil i klubbens åpningstid, og bli så lenge de vil. Ungdom og vokse er også hjertelig velkommen til å stikke innom.

På klubben kan vi tilby biljard, airhockey, playstation, wii, musikk, internett, brettspill, utlån av datautstyr og vi har også en liten kiosk. I tillegg arrangerer vi ulike temakvelder, kurs og turer.

Klubben er åpen for alle kommunens 5.-7. klassinger, og kan bidra til en enda god overgang fra barneskolen til ungdomsskolen. Klubben har tre hovedmålsetninger: Inkludering, forebygging og aktivisering.

Tilbudet er gratis!
Det koster ingenting å være på klubben eller å komme inn, og alle aktivitetene våre er gratis.

Det er mulig å kjøpe mat, smoothie, kake i kiosken, og man kan kjøpe medlemsskap for kr. 50 i halvåret. Medlemsskapet gir et gratis måltid hver klubbkveld.  På fredager og spesielle klubbkvelder har vi et lite kiosk utvalg (sjokolade, potetgull, brus etc.). Prisene i kiosken varierer fra kr. 5-10. Flott om barna tar med litt småpenger (helst ikke sedler grunnet vekselutfordring).

Sjekk ut facebooksiden vår, bloggen vår eller finn oss på Instagram under navnet "61gradernordklubben". Du kan også følge Snapchat-kontoen Barn i Lillehammer for oppdateringer om klubben og andre tilbud for barn i Lillehammer.

Onsdager og fredager 14.30-20.00.