Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Forsidedel Del en kulturopplevelse

Del en kulturopplevelse 2018/2019

Del en kulturopplevelse er et spennende tilbud/”kurs” for deg som liker kunst og kulturopplevelser. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper. Det viktigste er at du har lyst til å være med til noen av de flotte kunst og kulturarenaene vi har i Lillehammer og omegn.

Kurset er et lavterskeltilbud til deg som ikke er så glad i å gå alene. Her får du en mulighet til flotte kulturopplevelser sammen med andre som har samme interesse som deg selv. Vi møtes én gang i måneden (nest siste eller siste torsdag i måneden på dagtid), og går sammen til bestemmelsesstedet. Der får vi omvisning av dyktige museumspedagoger, på museum eller dikterhjem. Vi skal også på konsert.

Etter programmene tar vi en kopp kaffe og deler opplevelsen med hverandre. Du skal ikke forberede deg, eller føle at du er ”nødt” til å mene noe om det du har opplevd. Men du vil få en fin opplevelse og garantert lære noe nytt om kunst, historie, forfattere og musikk. Lillehammer Kunstmuseum, Norges Olympiske Museum, Galleri Zink, Maihaugen, Aulestad, Fabrikken, Oppland Kunstsenter, Kulturhuset Banken, Bjerkebæk og en julekonsert står på programmet.
Plakat for lavterskelkurs i korsang våren 2018, oppstart 31. januar.

Nytt lavterskelkurs i korsang

Kultur og fritid i samarbeid med Lillehammer Musikkråd inviterer til nytt lavterskelkurs i korsang med start onsdag 31. januar. Velkommen!

Meningsfylt fritid

Lillehammer kommune tilbyr ulike tilrettelagte kultur- og fritidstilbud innen psykisk helse.