Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline31. oktober kl. 12:32

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 104 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 30. oktober.

Les mer clear
error_outline30. oktober kl. 15:38

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koroantest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet.

Les mer clear
Foto: CDC, Alissa Eckert

Skoleutbruddet er over

Snitteutbruddet i skole i september/oktober-20 er over. Fire skoler har elever som ble smittet av koronaviruset; Åretta ungdomsskole, Jørstadmoen barneskole, Hammartun skole og Smedstad ungdomsskole. 

Halloween

Halloween og koronavirus

31. oktober og Halloween nærmer seg. Hvordan markere dagen i år?

Folkehelseinstituttet oppfordrer til å tenke alternativt, men dersom en har tenkt å gå en liten runde er det flere råd å ta med seg. Knask eller knep er en utendørsaktivitet for barn og unge, og så lenge de følgende smittevernrådene følges, anses smitterisikoen som lav:

Hammartun skole. Foto Esben Haakenstad

Til alle foresatte i Lillehammer-skolen

I forbindelse med skolestart ble det onsdag 12. august sendt ut et brev fra skolesjef Trond Johnsen til alle foresatte i Lillehammer-skolen. Her informeres det om hvordan skolehverdagen vil være og  hvordan tiltak som innføres for å overholde smittevern. 

Oppvekst, kommunedelplan 2018-2028

Trafikklysmodellen for barnehagene

Folkehelseinstituttet har laget en trafikklysmodell med grønt, gult og rødt nivå som viser hvilke smitteverntiltak barnehager og skoler skal følge. Fra mandag 17. august endres åpningstiden og barnehagene i Lillehammer kommune skal ha normal (full) åpningstid på gult nivå.

Illustrasjon

Redusert åpningstid i barnehagene

De kommunale barnehagene i Lillehammer vil ha noe redusert åpningstid når de åpner igjen mandag 20. april. Åpningstida blir nå totalt åtte timer, fra kl. 07.30 til 15.30.