Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline02. september kl. 10:58

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 75 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 25. september. Nest siste smittetilfelle var 24. september.

Les mer clear
error_outline26. august kl. 14:47

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koroantest via nettsidene våre. Bestillingsskjemaet er tilgjengelig hele døgnet. Kommunen følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for testing. 

Les mer clear
Høyttalerikon. Få artikkelen opplest.   Lytt til teksten

Om psykisk helse og rus

Vi tilbyr i dag individuelle og gruppebaserte tjenester til mennesker med lette til alvorlige psykiske- og/eller rusproblemer, dette inkluderer forebyggende arbeid. Tilbudene bygger oppunder en helhetlig, recovery-orientert tankegang. 

Det vil si at den grunnleggende tilnærmingen i oppfølgingen er at mennesker kan leve meningsfulle og tilfredsstillende liv, på tross av psykiske og/eller rusproblemer. Dette gjøres ved at vi retter oppmerksomhet mot hva som er viktig for den enkelte, og hva som øker mulighetene for å oppleve mestring.

For å bidra til å sikre dette bruker vi feedback-informerte tjenester (FIT) Dette er en praksis som hjelper fagpersonen med å holde fokus på prosess (endring), samarbeidet og relasjonen med brukeren, samtidig som det gir brukeren en mulighet til å si fra om hva som fungerer bra og hva som ikke fungerer godt nok. Sammen utgjør disse faktorene en helhet som ligger til grunn i vårt tjenestetilbud. 

 

 

Publisert 16.02.2018 av | Oppdatert 21.08.2020
løv

Kontaktinformasjon

Leder: Anne Karin Lien  Telefon: 926 35 464

Besøksadresse: Kirkegata 26, 2609 Lillehammer  

Du finner kontaktinformasjon til de ulike tjenestetilbudene under fanene.
Er du usikker på hvor du skal ringe kan du ta kontakt på telefon: 917 13 338 hverdager klokken 09:00 - 14:00

Følg oss på Facebook.  

Skjema