Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 14. april kl. 12:01

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 369 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 11. april -21.

Les mer clear
error_outline 14. april kl. 09:05

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline 14. april kl. 16:58

Koronavaksinering

Lillehammer kommune startet med koronavaksinering for risikogrupper utenfor institusjon den 21. januar -2021 (Uke 3) etter prioritert rekkefølge.

Les mer clear
Synstolking: Avstandsbilde av barn i innendørs klatrevegg

Sommerferietilbud 2021

I Lillehammer pleier det å være mange aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien. Her kan du etter hvert få oversikt over alt tilbudet Kultur og fritid kjenner til sommeren 2021. Vet du om mer? Tips oss gjerne på e-post!

OBS: Mye kan endre seg i ukene før sommeren, så følg med på arrangørens nettsider for helt oppdatert informasjon.

Jente som hopper på trampoline - trampolinen er utenfor bildet.

Aktiviteter i skoleferiene

Noen organisasjoner arrangerer ferietilbud også i høstferie, jul/nyttår, vinterferie eller påskeferie. Vi kjenner til noen - meld gjerne fra til fritidsrådgiver Ane Solstuen om du kjenner til flere slike tilbud.

 

Synstolking: Mennesker i redningsvest gående mot en innsjø

Aktiv ferie for alle

"Aktiv ferie for alle" er et familieferietilbud Kultur og fritid har arrangert med støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir). Kommunen søker om tilskudd hvert år, og håper å kunne tilby feriestøtte eller et ferietilbud også sommeren 2022.

Barn på Tyrili klatresenter

Sommerferietilbud 2020

I Lillehammer pleier det å være mange aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien. Kultur og fritid lager vanligvis en brosjyre med oversikt over det tilbudet vi kjenner til, og deler ut denne brosjyren på alle grunnskolene i april.

I år har vi en digital oversikt i stedet for en trykt brosjyre, slik at vi kan redigere den etterhvert som tilbud endres. Mye kan endre seg i ukene før sommeren, så følg med på arrangørens nettsider for helt oppdatert informasjon. Tips gjerne noen du kjenner om denne oversikten!