Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline16. mars kl. 22:10

Smittestatus:

Det er registrert totalt 39 smittede personer i Lillehammer pr. 2. juni kl. 20.15. To personer er døde. Tallene oppdateres hver kveld. 

Les mer clear
error_outline29. mai kl. 12:13

Flomoppdatering

Det ventes økende vannføring. Beregninger viser ca. 80 % sannsynlighet for at vannstanden i Mjøsa vil overstige begynnende skadenivå.

Les mer clear
Barn på Tyrili klatresenter

Sommerferietilbud 2020

I Lillehammer pleier det å være mange aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien. Kultur og fritid lager vanligvis en brosjyre med oversikt over det tilbudet vi kjenner til, og deler ut denne brosjyren på alle grunnskolene i april.

I år har vi en digital oversikt i stedet for en trykt brosjyre, slik at vi kan redigere den etterhvert som tilbud endres. Mye kan endre seg i ukene før sommeren, så følg med på arrangørens nettsider for helt oppdatert informasjon. Tips gjerne noen du kjenner om denne oversikten! 

Jente som hopper på trampoline - trampolinen er utenfor bildet.

Aktiviteter i skoleferiene

Noen organisasjoner arrangerer ferietilbud også i høstferie, jul/nyttår, vinterferie eller påskeferie. Vi kjenner til noen - meld gjerne fra til fritidsrådgiver Ane Solstuen om du kjenner til flere slike tilbud.

 

Aktiv ferie 2017 - på vei mot kanotur

Aktiv ferie for alle

"Aktiv ferie for alle" er et familieferietilbud Kultur og fritid har arrangert med støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir). Kommunen har søkt om tilskudd også for Aktiv ferie for alle i 2020, men får ikke svar fra tilskuddsordningen tidlig nok til å kunne arrangere ferietilbud sommeren 2020. Vi håper på et ferietilbud i høstferien 2020 eller sommeren 2021.