Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline23. januar kl. 10:58

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 339 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 19. januar -21.

Les mer clear
error_outline20. januar kl. 11:15

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline22. januar kl. 14:07

Koronavaksinering

Lillehammer kommune startet med koronavaksinering for risikogrupper utenfor institusjon torsdag 21. januar -2021 (Uke 3) etter prioritert rekkefølge.

Les mer clear
Barn på Tyrili klatresenter

Sommerferietilbud 2020

I Lillehammer pleier det å være mange aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien. Kultur og fritid lager vanligvis en brosjyre med oversikt over det tilbudet vi kjenner til, og deler ut denne brosjyren på alle grunnskolene i april.

I år har vi en digital oversikt i stedet for en trykt brosjyre, slik at vi kan redigere den etterhvert som tilbud endres. Mye kan endre seg i ukene før sommeren, så følg med på arrangørens nettsider for helt oppdatert informasjon. Tips gjerne noen du kjenner om denne oversikten! 

Jente som hopper på trampoline - trampolinen er utenfor bildet.

Aktiviteter i skoleferiene

Noen organisasjoner arrangerer ferietilbud også i høstferie, jul/nyttår, vinterferie eller påskeferie. Vi kjenner til noen - meld gjerne fra til fritidsrådgiver Ane Solstuen om du kjenner til flere slike tilbud.

 

Aktiv ferie 2017 - på vei mot kanotur

Aktiv ferie for alle

"Aktiv ferie for alle" er et familieferietilbud Kultur og fritid har arrangert med støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir). Kommunen søker om tilskudd hvert år, og håper å kunne tilby feriestøtte eller et ferietilbud også sommeren 2021.