Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline 28. juli kl. 10:27

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 425 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 22. juli-21.

Les mer clear
error_outline 28. juli kl. 10:28

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koronatest via et bestillingsskjema som er tilgjengelig hele døgnet. Testen er gratis.

Les mer clear
error_outline 28. juli kl. 10:28

Koronavaksinering

Lillehammer kommune startet med koronavaksinering i uke 1 i 2021. Vaksinering foregår etter Folkehelseinstituttets prioriterte rekkefølge. 

Les mer clear
Synstolking: Avstandsbilde av barn i innendørs klatrevegg

Sommerferietilbud 2021

I Lillehammer pleier det å være mange aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien. Her er oversikt over alt tilbudet Kultur og fritid kjenner til sommeren 2021. Vet du om mer? Tips oss gjerne på e-post!

OBS: Mye kan endre seg i ukene før sommeren, så følg med på arrangørens nettsider for helt oppdatert informasjon.

I 2021 har kommunen også fått midler til å gjennomføre sommerskole for 4-10. trinnselever. Informasjon og påmelding finner du her.

Jente som hopper på trampoline - trampolinen er utenfor bildet.

Aktiviteter i skoleferiene

Noen organisasjoner arrangerer ferietilbud også i høstferie, jul/nyttår, vinterferie eller påskeferie. Vi kjenner til noen - meld gjerne fra til fritidsrådgiver Ane Solstuen om du kjenner til flere slike tilbud.

 

Synstolking: Mennesker i redningsvest gående mot en innsjø

Aktiv ferie for alle

"Aktiv ferie for alle" er et familieferietilbud Kultur og fritid har arrangert med støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir). Kommunen søker om tilskudd hvert år, og håper å kunne tilby feriestøtte eller et ferietilbud også sommeren 2022.

Barn på Tyrili klatresenter

Sommerferietilbud 2020

I Lillehammer pleier det å være mange aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien. Kultur og fritid lager vanligvis en brosjyre med oversikt over det tilbudet vi kjenner til, og deler ut denne brosjyren på alle grunnskolene i april.

I år har vi en digital oversikt i stedet for en trykt brosjyre, slik at vi kan redigere den etterhvert som tilbud endres. Mye kan endre seg i ukene før sommeren, så følg med på arrangørens nettsider for helt oppdatert informasjon. Tips gjerne noen du kjenner om denne oversikten!