Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline16. mars kl. 22:10

Smittestatus:

Det er registrert totalt 39 smittede personer i Lillehammer pr. 29. mai kl. 21.00. To personer er døde. Tallene oppdateres hver kveld. 

Les mer clear
error_outline29. mai kl. 12:13

Flomoppdatering

Det ventes økende vannføring gjennom pinsehelgen i hele landet. 

Les mer clear
Don\'t forget to treat yourself

Meningsfylt fritid

Lillehammer kommune tilbyr ulike tilrettelagte kultur- og fritidstilbud innen psykisk helse. Vi har både turgruppe, malekurs, "Sov godt"-kurs, kurs om hverdagsglede, treningsgruppe, kor, "Del en kulturopplevelse" og mye annet fint. Kanskje du finner noe som frister?
Del en kulturopplevelse nettsidebilde

Del en kulturopplevelse

Et tilbud for deg som liker kunst og kulturopplevelser, og som vil dele opplevelsen med andre. Én gang i måneden møtes gruppa på en kulturinstitusjon og får omvisning eller deltar på et arrangement.
Lavterskelkoret uten årstall

Lavterskelkurs i korsang - koret Entré

Er du glad i å synge? Skulle du ønske at du kunne sunget mer? Drømmer du om å begynne i et kor? Synge mer på fritiden? Lære om stemmepleie? Bli kjent med andre som også ønsker det? Kanskje har du ikke helt troen på at du kan, og ønsker å lære litt mer først sammen med andre som kanskje tenker det samme som deg? Lavterskelkoret Entré tar inn nye deltakere etter nyttår og etter sommeren. Påmelding til Anne Brit Lee. Velkommen!