Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline14. juli kl. 10:24

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 47 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 14. august.

Les mer clear
Don\'t forget to treat yourself

Meningsfylt fritid

Lillehammer kommune tilbyr ulike tilrettelagte kultur- og fritidstilbud innen psykisk helse. Vi har både turgruppe, malekurs, "Sov godt"-kurs, kurs om hverdagsglede, treningsgruppe, kor, "Del en kulturopplevelse" og mye annet fint. Kanskje du finner noe som frister?
Del en kulturopplevelse nettsidebilde

Del en kulturopplevelse

Et tilbud for deg som liker kunst og kulturopplevelser, og som vil dele opplevelsen med andre. Én gang i måneden møtes gruppa på en kulturinstitusjon og får omvisning eller deltar på et arrangement.
Lavterskelkoret uten årstall

Lavterskelkurs i korsang - koret Entré

Er du glad i å synge? Skulle du ønske at du kunne sunget mer? Drømmer du om å begynne i et kor? Synge mer på fritiden? Lære om stemmepleie? Bli kjent med andre som også ønsker det? Kanskje har du ikke helt troen på at du kan, og ønsker å lære litt mer først sammen med andre som kanskje tenker det samme som deg? Lavterskelkoret Entré tar inn nye deltakere etter nyttår og etter sommeren. Påmelding til Anne Brit Lee. Velkommen!