Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline02. september kl. 10:58

Smittetilfeller:

Under koronakrisen er totalt 75 personer i Lillehammer registrert med koronasmitte. To av disse er døde. Siste smittetilfelle er registrert 25. september. Nest siste smittetilfelle var 24. september.

Les mer clear
error_outline26. august kl. 14:47

Koronatest?

Du kan bestille tidspunkt for koroantest via nettsidene våre. Bestillingsskjemaet er tilgjengelig hele døgnet. Kommunen følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for testing. 

Les mer clear
Høyttalerikon. Få artikkelen opplest.   Lytt til teksten

Kurs

Våre kurs er rettet mot deg som sliter med lett til moderat depresjon, angst, søvnproblemer, eller andre belastninger i hverdagen. Kursene kan også være et forebyggende tiltak i arbeidslivet. Innholdene i kursene basert på kognitiv teori som vektlegger sammenheng mellom egne tanker, problemforståelse og problemløsning. 

Målet er å gi deg økt innsikt i hvordan belastninger påvirker tanker, følelser og handlinger. Du skal lære å gjenkjenne og endre uhensiktsmessige handlingsmønstre, å lære deg teknikker for å forebygge overbelastning.

Kursene ledes av helsepersonell som er sertifiserte kursledere. Før kursstart blir du innkalt til en forsamtale for å finne ut om dette er et kurs som vil være til nytte for deg.

Felles for våre kurs er fokuset på mestring og bedringsprosesser. Du kan delta på kurs om du er bosatt i Lillehammer, Øyer, Gausdal og Ringebu. Du kan ta kontakt uten henvisning fra lege, dette kan du gjøre via våre elektroniske skjema. Det kan tilkomme en avgift på kursmatriell, se informasjon under hver enkelt kurs.

Publisert 12.03.2018 av | Oppdatert 21.08.2020
vår

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon finner du under hvert enkelt kurs.

Skjema